Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: تهدید و اجباری برای آموزش‌های حضوری و حضور دانش‌آموزان در مدارس نداریم اما مدارس استان نیز تعطیل نمی‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسینم از سنندج، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش استان کردستان، رشید قربانی در نشست شورای معاونان که در سالن اجتماعات اداره کل برگزار شد با اشاره به اقدامات انجام شده در پروژه مهر و فصل تابستان و سنگینی فعالیت‌ها، ضمن قدردانی از زحمات تمامی همکاران اظهار داشت: با مشارکت تمام بخش‌ها و دست‌اندرکاران امر، سال‌تحصیلی جدید با موفقیت آغاز و مدارس از 15 شهریورماه بازگشایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عملکرد استان در اکثر شاخص‌ها به‌ویژه ساماندهی نیروی انسانی را مطلوب ارزیابی کرد و با بیان اینکه امسال کمترین مشکل را در این بخش داشته‌ایم گفت: در بخش نقل و انتقال فرهنگیان با بیش از 65 درصد انتقال متقاضیان موافقت شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نظارت بر فعالیت‌های مدارس را یکی از برنامه‌های اولویت‌دار در استان عنوان کرد و با تاکید بر ضرورت رصد و پایش اقدامات مدارس به‌ویژه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و سلامت دانش‌آموزان گفت: بر اساس بازدیدهای سر زده که  از ابتدای آغاز سال ‌تحصیلی جدید انجام شده عملکرد مدارس در بخش‌های مختلف رضایت‌بخش بوده است.

وی با اشاره به عدم قطعیت در مواجه با کرونا و ضرورت آمادگی برای پیشبرد امور افزود: در این فضا و شرایط باید همه کمک کنند تا برنامه‌ها به خوبی مدیریت شود و اظهارنظر و اقدامات باید در چارچوب‌های ابلاغی وزارت باشد.

قربانی آموزش حضوری را اولویت نخست استان اعلام کرد و با بیان اینکه در ارائه آموزش‌های حضوری تهدید و اجبار نداریم تصریح کرد: سیاست کلی تشویق دانش‌آموزان برای آموزش حضوری است.

اذعان آذری‌جهرمی به نبود عدالت فناوری اطلاعات در زنجان / چرا 350 مدرسه هنوز به شبکه ارتباطات متصل نیست؟خانواده‌ها بر رعایت دستورالعمل بهداشتی توسط مدرسه نظارت کنند

وی اظهار داشت: در صورت عدم  حضور دانش‌آموزان در مدارس باید با همکاری اولیا و هماهنگی والدین با مدارس، آموزش جایگزین برای دانش‌آموزان تعیین و مسائل مربوط به آموزش دانش‌آموزان باید از طریق مدارس رصد و پیگیری شود و مدارس نباید تعطیل شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با تاکید بر ضرورت تشکیل تیم‌های نظارت در سطح استان و شهرستان به منظور بازدید از مدارس عنوان کرد: باید بر اساس برنامه‌ریزی و تعیین افراد در سطح اداره کل و شهرستان، مسئولیت رصد و پایش هر چند مدرسه به یک فرد واگذار و به صورت مستمر و مداوم، فعالیت‌های مدارس در بخش‌های مختلف ارزیابی شود.

به گفته وی تمام مدارس بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی، ضدعفونی کلیه بخش‌ها بوده و در صورت امکان دستگاه ضدعفونی پدالی خریداری شود.

وی با اشاره به راه‌اندازی شبکه شاد و قابلیت‌های نسخه جدید این اپلیکیشن و برگزاری جلسات لایو در بستر شاد از معاونان خواست با بهره‌گیری از شبکه نسبت به برگزاری جلسات توجیهی و تشریح برنامه‌ها اقدام کنند هر چند در همین راستا تاکنون چندین نشست زنده در سطح استان و شهرستان برگزار شده است.

قربانی اعلام کرد: در هفته جاری وزیر آموزش و پرورش از طریق شبکه شاد با مدیران مدارس صحبت می‌کند.

انتهای پیام/486/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کردستان آموزش و پرورش دانش آموزان بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۵۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان

فاطمه میرزانژاد، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان از اجرای طرح شهید محمودوند در گردآوری اطلاعات کودکان بازمانده از تحصیل در سامانه وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در مراحل بعدی اسامی دانش‌آموزان ترک‌تحصیل کرده شناسایی نشده به سایر نهاد‌ها مانند کمیته امداد، بهزیستی، اداره کار و نیز استانداری ارسال و از ظرفیت آنها برای شناسایی سایر کودکان استفاده می‌شود. 

او همچنین افزود: اداره کار با اعطاء بسته‌های حمایتی مالی و معیشتی به خانواده‌های دارای فقر مالی، بهزیستی با کمک به کودکان با بیماری‌های خاص و حمایت از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، دادگستری با حمایت قضایی از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، ثبت احوال با کمک برای ثبت مشخصات و دریافت شناسنامه برای ایجاد هویت و ثبت‌نام در سامانه‌های آموزش و کمک به ادامه تحصیل دانش‌آموزان پای کار هستند تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل باز نماند.

معاون آموزش و پرروش گیلان تصریح کرد: در این طرح از تمامی ظرفیت‌های استان برای شناسایی و بازگرداندن دانش‌آموزان به تحصیل استفاده می‌شود.

به گفته میرزانژاد، ۱۵۴ دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و ۱۲۸ دانش‌آموز در مقطع متوسطه با اجرای این طرح در سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ به تحصیل بازگردانده شدند.

طرح شهید علی محمودوند که شهید شاخص گروه تفحص با ۷۰ درصد جانبازی شیمیایی، قطع پا و ۲۵ ساچمه در دست بود، برای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل و بازگرداندن آنها به مدارس در کشور و از جمله استان گیلان اجرا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان