Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@23:30:12 GMT

مدارس سه شهرستان سنندج، سقز و بیجار غیرحضوری شد

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۰۹۷۶۴

مدارس سه شهرستان سنندج، سقز و بیجار غیرحضوری شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، بهمن مرادنیا در جلسه فوری ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، با اذعان به اینکه بر اساس آمارها، شرایط کرونا در کردستان بد است و سلامت مردم در خطر جدی قرار دارد، افزود: از مردم عزیز و شریف استان چه در شهرها و چه در روستاها درخواست دارم پروتکل‌ها را با جدیت رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هشدار داد: چنانچه این روند کنترل نشود در آینده نزدیک به تعطیلی مشاغل کشیده خواهد شد و زیانبارتر از آن اینکه ممکن است عده‌ای از همشهریانمان را از دست بدهیم.

مرادنیا عنوان کرد: رعایت پروتکل‌ها کاهش یافته و مردم بی توجه شده اند، لذا خواهش داریم بیشتر توجه شود چراکه بحث سلامت مردم در میان است.

استاندار کردستان از کسبه و بازاریان خواست رعایت پروتکل‌ها را همچنان جدی بگیرند و به ادارات نیز متذکر شد که هیچکس بدون ماسک حق ورود ندارد.

وی مشکلات و فشارهای روحی و روانی ۲ ماه قبل را یادآور شد و گفت: همگی باید رعایت کنیم و اجازه ندهند مردم و کادر درمان تحت فشار قرار گیرند.

مرادنیا با اشاره به وضعیت قرمز سه شهرستان استان خواستار برگزاری غیرحضوری مدارس در این شهرستان‌ها و روستاهای بزرگ و خوابگاه‌ها شد و افزود: سالن‌های مراسم باید تعطیل رستوران‌ها بیرون بر، آرامستان ها تعطیل و نمازهای جماعت و جمعه نیز به مدت ۲ هفته تعطیل شود.

وی در ابتدای این جلسه تاکید کرد: قلیان سراها و قهوه خانه‌ها و هر کدام از مشاغل دیگر که رعایت نمی‌کنند و خطر آلودگی را افزایش می‌دهند، باید تعطیل شوند.

مرادنیا افزود: مشاغل را با دست خودمان به تعطیلی نکشیم، بلکه باید کنترل‌ها را بیشتر کنیم، صنفی که به دنبال رعایت چارچوب‌ها است و رعایت می‌کند، لزومی ندارد که تعطیل شود.

وی در پایان جلسه از رئیس سازمان صمت استان کردستان خواست همچنان بر قیمت ماسک کنترل و نظارت داشته باشند و از شهردار سنندج نیز خواست به منظور کاهش تراکم جمعیت در پارک کودک، کمربندی آبیدر بازگشایی شود.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، وضعیت کلی استان در حالت هشدار قرار دارد و در حال حاضر ۲۸۵ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بستری هستند که این رقم نسبت به ۱۶ شهریورماه ۳ برابر شده است.

کد خبر 5039136

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی کردستان بهمن مرادنیا استانداری کردستان ویروس کرونا چهل سالگی دفاع مقدس شیراز هفته دفاع مقدس آمار کرونا شیوع کرونا بوشهر گرگان کرمانشاه دفاع مقدس دفاع مقدس جنگ تحمیلی اربعین 99 خطبه های نماز جمعه شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۹۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم

نمایشگاه عکس‌های قدیمی شهر سنندج به مناسبت «هفته سنه» در سینما بهمن سنندج دائر شده و یک قرن از تاریخ این دیار از قاب دوربین تسنیم به تصویر کشیده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج برگرفته از کتاب آلبوم سنندج شامل 60 عکس قدیمی شهر سنندج در اندازه 70*50 از سال‌های 1260 تا 1360 (یک قرن) در معرض نمایش عموم قرار داده شده است.

نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج از هشتم تا سیزدهم اردیبهشت در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج دایر بوده و از ساعت 17 تا 20 پذیرای بازدید علاقه‌مندان است.

در ادامه یک قرن از تاریخ و شخصیت‌های سنندج از قاب دوربین تسنیم به تصویر کشیده شده که با هم می‌بینیم:

.

سنندج به کردی (سنه یا سنه دژ) مرکز استان کردستان در غرب ایران است. پس از نابودی دژ حسن‌آباد در سال 1046 هجری قمری در زمان حکومت شاه‌صفی، سلیمان‌خان اردلان پسر تیمورخان اردلان از بستگان مورد اعتماد شاه‌صفی به کردستان آمد، مرکز ایالت کردستان را از حسن‌آباد به سنندج انتقال داد و شهر سنندج را در محل روستای سینه پی نهاد و دژ حکومتی را بر بالای تپه‌ای به بلندای 20 متر در کنار روستای سینه (که امروزه به باشگاه افسران معروف است) ساخت و در بیرون و پیرامون دژ؛ خانه، گرمابه، بازار و مسجدی ساخت و رشته کاریزی نیز در دشت «سرنوی» پی نهاد و آب آن را به شهر و میان دژ آورد.

دژی را که «سلیمان‌خان» بنا نهاد «سنه‌دژ» نامیدند که بر اثر گذشت زمان و تلفظ‌های گوناگون به «سنه‌دج» و سپس «سنندج» دگرگون شد. سازهٔ اصلی آن از زمان خسروخان اول تا امان‌الله‌خان اول طول کشید. حسنعلی‌خان اردلان، والی سنندج در سال 1116 هجری قمری درمیان دژ حکومتی چند تالار و عمارت بنا می‌کند و سپس مسجد و مدرسه‌ای بزرگ در شهر سنندج بر پا می‌کند که دو منار بلند داشته است. این دو منار یکصدسال پابرجا بود تا اینکه «امان‌الله‌خان اردلان» والی کردستان که مردی سخت مذهبی و تندرو بود، آن را ویران کرده و به جایش مسجد و دو منار و باغی به نام فردوس ساخت.شهر سنندج مقر طوایفی از اردلان، جاف، مردوخی‌ها، صادق وزیری، ناهید، کامکارها، کمانگرها، نقشبندی، شیخ الاسلامی، اردلان، وزیری، وکیل، تیمون، هاشمی، لله خانی، قطبی، میربابان، بابان، سروش، گله داری (گله خانی) و طلائی بوده‌ است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کردستان
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • نفرات برتر جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار معرفی شدند
  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود
  • تقدیر بانوان از نیروی انتظامی کردستان در راستای اجرای طرح نور
  • گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • تأمین زمین ۲۶هزارواحدی مسکن ملی در کردستان